Menu

Cart

Stadler Form

stadlerformlogo

A Stadler Form cég - amely kétszemélyes vállalkozásként indult, néhány év alatt Európa egyik piacvezető párásító-légtisztító gyártó vállalatává nőtte ki magát. 1999-ben alapította Martin Stadler a feleségével a Stadler Form-ot, egy garázsból indulva. Mára már 23 országban vannak jelen a világon. Az egyedi formavilágnak és a folyamatosan a piaci igényeknek megfelelően megújuló kínálatnak köszönhetően, a Stadler Form márkanév hamar ismertté és közkedveltté vált világszerte. A felhasznált anyagok megválasztása, és a termelésirányítási eljárások mind a már jól ismert svájci magas minőséget biztosítja Önnek. Manapság az egyre szennyezettebb levegő megviseli szervezetünket, ezért arra törekszünk, hogy legalább az otthonunkban vagy munkahelyünkön tudjunk előállítani tiszta, megfelelő páratartalmú levegőt.

Ingyenes szállítás

50.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexrobotix.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Termékeink tiszta forrásból, magyarországi márkaimportőrökön keresztül, vagy a saját márkáink esetén közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

Login